TIJDELIJKE AKTIE: VANAF € 20,00 REKENEN WIJ GEEN VERZENDKOSTEN BINNEN NEDERLAND! TIJDELIJKE AKTIE: VANAF € 20,00 REKENEN WIJ GEEN VERZENDKOSTEN BINNEN NEDERLAND!Afdelingen in de webwinkel:


DVD fitness workout
Dynaband - Thera-Band
Fitnessbal, Swissball, Gymball
Fitnessbalhoes
Hondensport Treibball
ToebehorenStartpagina | Uitleg | Voorwaarden | Privacybeleid | Contact | Mail ons | Gastenboek

 Winkelmandje | Bestelling verzenden

FunEffects - Uitleg

  Maak een keuze door de mappen aan te klikken in het linker keuzemenu. Selecteer het artikel en klik op bestellen. Nadat je alle artikelen hebt besteld kun je de bestelling bekijken en eventueel artikelen verwijderen. Als je akkoord bent, klik je op bestelling verzenden. Indien van toepassing kun je hier ook de verzendkosten wijzigen. Als je op verzenden hebt geklikt, komt je bij het bestelformulier (je bestelling is nog niet definitief, annuleren is nog mogelijk). Je vult het bestelformulier met je gegevens in en klikt onderaan de pagina nogmaals op bestelling verzenden. Je bestelling is dan definitief en je ontvangt automatisch een bevestigingsmail.

  De informatie op deze website is algemeen van aard en kan nooit het advies van medici of paramedici vervangen. Bezoekers met lichamelijke klachten zijn zelf verantwoordelijk voor het wel of niet raadplegen van hun huisarts.

  Een berichtje in ons gastenboek over je ervaringen op deze website stellen wij zeer op prijs. Funeffects is een online shop, wij hebben geen fysieke winkel.

  BETAALMETHODES
  IDEAL - Maakt u gebruik van internetbankieren bij uw bank is dan kunt u direct met IDeal betalen. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Vooralsnog is iDEAL alleen voor Nederland beschikbaar. Overschrijven - U ontvangt direct na uw bestelling, per e-mail, de benodigde gegevens om de betaling te kunnen uitvoeren. Uw bestelling zal worden verwerkt na ontvangst van uw betaling. Het duurt maximaal 2 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons zichtbaar is waarna wij uw bestelling meteen verzenden. Contante betaling - Mogelijk indien u uw bestelling op afspraak in Waalwijk komt ophalen. (dinsdag t/m zaterdag op afspraak) Rembours - Indien achteraf betaling is gewenst, is het mogelijk om bestellingen onder rembours te plaatsen en deze aan de postbode te betalen. toeslag € 6,--

  RETOURNEREN
  U kunt een artikel binnen 14 werkdagen na ontvangst, na overleg via e-mail, retour sturen. Bij duidelijke ingebruikneming vervalt echter het zichttermijn en gelden de zaken als geaccepteerd. Zorg er voor dat de zending voldoende gefrankeerd is. Ongefrankeerde retour zendingen worden geweigerd en kunnen daarna zoek raken bij het post.NL. Stuur het in dezelfde complete en onbeschadigde staat terug, als waarin het werd verzonden. Indien de artikelen tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet FunEffects direct de prijs van het artikel plus de oorspronkelijke verzendkosten.

  VERZENDKOSTEN
  Pakket Post NL: 0-30 kg € 4,95
  Rembourszending NL: toeslag € 6,--
  Pakket Post BELGIË: op aanvraag (afhankelijk van gewicht)
  Bij vooruitbetaling is de genoemde post bezorgduur 3 werkdagen geldig vanaf het moment dat de betaling is ontvangen.

  Verschillende betaalmethoden


  Alle weergegeven prijzen in EURO.

  Powered by winkeltjes.net
  Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

  Sitemap

FunEffects Hobbemastraat 5 5143 GT Waalwijk (geen fysieke winkel aanwezig) tel. 06-22923744 KvK nr.: 65099109 BTW nr.: NL.855979306.B01